Om

Målsättningen för Tylena är att arbeta med kundens produkt i ett långt perspektiv och att utveckla den i både kvalitet och pris. Då efterfrågan på helhetslösningar ökar står vi för hela kedjan, tillverkning, montering samt leverans till slutkund. Fördelarna med att göra så mycket som möjligt hos en leverantör är självklara. Färre transporter, färre ställtider och en som har ansvar för att helheten fungerar.

Våra operatörer är kunniga och tillverkar komplicerade och enklare detaljer, de står för en trygg och kvalitetsinriktad tillverkning med lång erfarenhet.Historia


Tylena Mekaniska Verkstad AB startades ursprungligen av Ingvar Green & XXXX Hallberg 1963, under namnet Hallberg & Green AB. 1989 köptes H&G upp av Lennart Nilsson och företaget bytte namn till Tylena Mekaniska. Vi flyttade från Industrigatan i Malmö till våra lokaler idag på Silverviksgatan 7.


Bolaget startade då sin nya utveckling med att investera i CNC - styrda maskiner och 1995 inköptes Mastercam Cad/Cam system för att kunna utföra mer avancerade fräsoperationer.


Företaget har sedan dess strävat efter att utvecklas inom skärande bearbetning och lägger stor vikt vid att ha nöjda kunder samt att man som yrkesman på Tylena ska känna sig nöjd med detaljerna som vi tillverkar. År 2014 tog Paul Way över företaget.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.Adress   Silverviksgatan 7    213 74 Malmö          Tel: 040-212218     

Copyright © All Rights Reserved